Prasa do pizzy 50, Prismafood, 655x750x855 mm
- Obserwuj produkt: 
                            
- Dodaj recenzję:
- Kod: 1P010025
- Producent: HENDI
- 
                            
                                                            Dostępność:
                                
                                                                    
     Jest Jest
- szt.
- Cena brutto: 18 633,27 zł 18 955,00 zł 15 149,00 zł
Opis produktu:
- Prasa do pizzy 50 marki Prismafood to profesjonalne urządzenie do formowania surowych podkładów do pizzy o maksymalnej średnicy ø50 cm
- Umożliwia przygotowanie dużej ilości podkładów w krótkim czasie bez większego wysiłku
- Ułatwia przygotowanie dużej ilości podkładów bez większego wysiłku
- Obudowa i płyty wykonane ze stali nierdzewnej
- Płyty chromowane
- Rozstaw płyt : 110 - 115 mm max
- Niezależne ustawienia temperatury roboczej tarczy górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi i lampkami kontrolnymi
- Łatwa regulacja grubości podkładu przy pomocy dźwigni
- Ruchoma osłona zapewnia bezpieczną obróbkę ciasta
- Oświetlenie po 2 stronach tarcz ułatwia obserwację procesu prasowania podkładów
- Regulacja czasu prasowania ciasta
- Maksymalna temperatura podgrzania talerzy: 170 °C
- Wydajność : około 360 podkładów do pizzy/h
Parametry techniczne:
- 
Strefa użytkowania : Do użytku wewnątrz pomieszczeń, Kuchnia
- 
Materiały : Stal nierdzewna, Stal chromowana
- 
Marka : Prismafood
- 
Wymagana instalacja przez elektryka : Nie
- 
Automatyczny start/stop : Nie
- 
Zdejmowana dzieża : Nie
- 
Jednostka stopniowania : °C
- Napięcie : 400 V
- 
Moc wejściowa : 6.1 kW
- Długość : 655 mm
- 
Szerokość : 750 mm
- Wysokość : 855 mm
- 
Średnica wewnętrzna : 500 mm
- Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem : 700-750 g
- Waga : 172 kg
                    Informacje o bezpieczeństwie produktu
                    Informacje o producencie                
                
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.
 
             
                                                                    
